Video Install Windows XP

Install Windows XP sebenarnya hanyalah perkara biasa bagi sesiapa yang menggunakan komputer ataupun laptop. Tapi, ramai juga yang belum pandai format laptop sendiri. Siapa yang nak tonton video proses install Windows XP, boleh tonton di bawah. Walaupun sudah ada Windows Vista dan Windows 7, tapi aku masih setia dengan Windows XP.

Video di atas sepatutnya tiada bunyi. Tapi terpaksa dimasukkan lagu sebab tak nak jadi bosan pula tengok video tersebut. Nak panduan lagi, baca kat sini

Kenapa bazirkan wang anda untuk format komputer atau laptop anda di kedai. Cara-cara format dan install semula windows merangkumi Windows XP, Windows Vista dan Windows 7 di panduanformat.com.

2 thoughts on “Video Install Windows XP

  1. khai

    win XP best..paling stabil..kalau buat kerja elektronik atau programming, better guna win XP.

    [Reply]

    Shahrul Reply:

    Ya betul. Guna software2 engineering, lebih baik guna xp je. Yg lain x compatible lg.

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What is 2 + 12 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)