Radix Koko HPA

Radix Koko adalah minuman malt coklat keluaran HPA Industries.

Kandungan Radix Koko adalah gula, krimer bukan tenusu, ekstrak malt, serbuk koko, kondisioner dan vanilin. Satu paket seberat 30 gram. Nak bancuhnya senang sahaja. Masukkan satu paket serbuk Radix Koko ke dalam secawan air panas, dah tak perlu memasukkan gula. Terus kacau, kacau dan kacau lagi air tersebut sehingga sebati. Kemudian sudah sedia di minum, tetapi perlu berjaga-jaga sebab air itu panas.

Minuman ini sama juga seperti Milo, boleh diminum hari-hari. Nak dapatkannya, boleh beli di mana-mana stokis HPA. Di kedai-kedai juga mungkin ada jual, tetapi beli di stokis dan menjadi ahli HPA, dapat harga murah dan dapat bonus.

11 thoughts on “Radix Koko HPA

  1. Jamal Rafaie

    Rasa Radix Koko ni tak sama sangat macam Milo, tapi rasa macam Hot Chocolate.. Tapi sesuai untuk penggemar minuman coklat, dah tiba masanya kita tinggalkan barangan Yahudi kalau ada yang lebih baik.. ^_^

    [Reply]

    Shahrul Reply:

    Sekarang dah tak minum milo

    [Reply]

  2. zam

    nampaknya nak berjimat sgt aku..smpai habis milo tertumpah kat lantai..

    jadinya yng halal tu fardu…kenapa mesti tgglkan yng halal lagi toyibbah kerana nak save..

    [Reply]

  3. zack

    Boleh campur dalam susu budak tak?

    [Reply]

    Shahrul Reply:

    Saya pun tak pasti. Kena tanya pada herbalis ataupun stokis2 HPA.

    [Reply]

    zack Reply:

    Kopi radix banyaklah kat stokis.. koko susah la nak jumpa… nak beli online camner?

    [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What is 3 + 14 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)