Teddy Bear Besar Punya

Sukakah anda pada Teddy Bear? Pernah tak lihat teddy bear yang sebesar manusia. Tak percaya, tengok gambar kat bawah ni.

Tengok, kepala teddy bear tu lagi besar daripada kepala perempuan tersebut. Kalau teddy bear tu bergerak sendiri, macam mana pula jadinya. Jadi robot la pula.

Bukan perempuan je sukakan teddy bear yang besar ni, lelaki pun ada. Tak pe, apa salahnya.

Katanya susah nak cari kat kedai-kedai biasa sebab big teddy bear ni di import dari Hong Kong. Big teddy bear terdapat dalam saiz 1.2m, 1.6m, 2m dan 3m. Kalau nak beli kat kedai, memang ada masalah nak bawa balik ni. Ye la, saiznya yang semestinya besar, boleh peluk macam peluk orang. Tapi tak pe, anda boleh menerima big teddy bear terus ke rumah anda.

Anda boleh membeli secara online di bigteddybear2u.com dan mereka akan menghantar ke rumah anda. Anda juga boleh terus menjadikan big teddy bear sebagai hadiah kepada sesiapa, anda suruh saja bigteddybear2u.com hantarkan ke rumah orang tersayang anda.

One thought on “Teddy Bear Besar Punya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

What is 8 + 9 ?
Please leave these two fields as-is:
IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)