Softgel Virgin Coconut Oil HPA

Anda pernah cuba ini? Ini adalah Softgel Virgin Coconut Oil daripada HPA Industries. Softgel Virgin Cocout Oil ini untuk menguatkan sistem pertahanan badan. Produk kesihatan sekarang ini semakin diperlukan berbanding dahulu. Ye lah, keadaan persekitaran dunia semakin kotor dengan asap-asap kenderaan dan juga asap-asap rokok kecuali rokok elektronik, hehe.

Kelebihan-kelebihan lain Softgel Virgin Coconut Oil ini adalah mencegah jangkitan bakteria, virus dan fungus, meningkatkan sistem penghadaman, penyerapan nutrien, kadar metabolisme dan pembakaran lemak, memberi tenaga bagi pemanduan jarak jauh, membantu memudahkan bersalin dan membantu meningkatkan pertumbuhan rambut dan mengurangkan kelemumur. Anda boleh lihat keterangan produk ini di Virgin Coconut Oil.

Satu botol ini mengandungi 60 softgel dan di makan 4-6 softgel sehari. Seeloknya softgel ini dimakan berterusan selama 3 bulan. Anda boleh beli produk ini di stokis-stokis HPA. Seeloknya jadi ahli HPA dulu, boleh dapat harga 20% lebih murah. Kalau nak beli sahaja tanpa jadi ahli, boleh hubungi saya, saya bagi harga ahli juga ditambah dengan kos penghantaran.

4 thoughts on “Softgel Virgin Coconut Oil HPA

  1. Mohamad Mariti

    Blog anda bagus. Nak cuba naik taraf blog saya macam blog anda. Mungkin 2-3 tahun lagi kecuali ada mentor.
    Minya kelapa dara memang sudah masyhur kelebihannya. Kalau dari HPA laaagi bagus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *